Hoe vind ik mijn Dell service tag?

Om technische ondersteuning te krijgen van ons, van Dell of voor het onderhouden van uw Dell apparatuur moet u eerst het serienummer van uw hardware vinden.

Dell gebruikt hiervoor de term service tag, dit is hetzelfde als uw serienummer. Voor ons is het handig als u de service tag bij de hand heeft of meteen meldt in uw support ticket.

Waar vind ik deze tag?
Deze vindt u bij een PC of printer meestal aan de zij- of bovenkant. Bij een laptop vindt u deze op de onderzijde. Hieronder ziet u een voorbeeld van een service tag.

Kan ik deze tag ook op mijn PC opvragen?
U kunt ook direct op uw computer de service tag opvragen door via de knop "Start", vervolgens "Uitvoeren" (of "Run") en het typen van "cmd", gevolgd door Enter, naar een DOS-scherm te gaan.

Wanneer het commando venster verschijnt, typt u "wmic bios get serialnumber", gevolgd door Enter om het serienummer te zien, zoals hieronder:

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.