Welke gegevens geef ik door voor het aanmaken van een nieuwe gebruiker?

Uw wilt een nieuwe gebruiker aan laten maken op uw server, netwerk of een mailadres? Wat moet ik doorgeven?

De volgende gegevens ontvangen we graag van u:

• Voornaam en achternaam
  • Gewenst mailadres (toegang tot eventuele andere gedeelde mailboxen?)
  • Wat voor rechten voor deze gebruiker activeren
  • Aan welke bestaande gebruiker moet dit gelijk zijn
  • Per wanneer begint deze medewerker
  • Andere relevante info, zoals is een (mobiele) telefoon nodig?

Mocht u nog vragen of verzoeken hebben dan kunt u die natuurlijk stellen in het support ticket dat u aanmaakt.